2022 - 2023 навчальний рік
-
- Дидактичні умови використання проблемних ситуацій у процесі професійної підготовки учнів ПТНЗ кулінарного профілю
- Дидактичні умови застосування інноваційних інформаційно-модульних технологій у фаховій підготовці учнів закладів професійно-технічної освіти кулінарного профілю
- Методика формування навичок самоконтролю і самооцінки в процесі практичної діяльності в учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю
- Методика навчальної діяльності майбутніх фахівців харчових технологій у процесі професійної підготовки
- Методика організації самостійної роботи учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю з використанням технологій дистанційного навчання
- Педагогічні умови реалізації особистісно-орієнтованого підходу в підготовці учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю
- Методичні аспекти реалізації змішаного навчання учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю засобами електронних освітніх ресурсів
- Методика формування дослідницьких умінь здобувачів закладів професійної освіти при вивченні спецдисциплін харчових виробництв
- Методика вивчення технологічних процесів виробництв продукції ресторанного господарства здобувачами закладів професійної освіти
- Організаційно-методичні засади формування професійних умінь фахівців сфери харчування в сучасних умовах
- Методичні особливості підготовки майбутніх фахівців харчових технологій до професійної діяльності
- Методика формування фахової компетентності майбутніх технологів харчових виробництв у процесі вивчення професійно-орієнтованих дисциплін
- Дидактичні умови професійної підготовки фахівців харчової галузі до творчої професійної діяльності
- Психолого-педагогічні основи підготовки педагогів професійного навчання харчового профілю
- Педагогічні умови формування інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі професійної підготовки
- Методика підготовки майбутніх бакалаврів професійної освіти в умовах дистанційного навчання
- Дидактичні умови застосування інноваційних технологій у процесі фахової підготовки учнів ПТНЗ кулінарного профілю
- Педагогічні умови активізації пізнавальної діяльності майбутніх бакалаврів професійної освіти в умовах дистанційного навчання
- Педагогічні умови розвитку професійної етики майбутніх бакалаврів професійної освіти у процесі практичної підготовки
2021- 2022навчальний рік
-
- Педагогічні умови формування професійної мобільності майбутніх фахівців сфери харчових виробництв
- Методика організації самостійної пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів
- Використання системи комп’ютерних онтологій як засобу формування проектувальних компетентностей майбутніх інженерів-педагогів в галузі харчових технологій
- Методика застосування проблемного методу навчання у підготовці майбутніх харчових технологій в ЗПО
- Організаційно-педагогічні умови професійної підготовки учнів кулінарного профілю в умовах інформаційно-освітнього середовища