Курси підвищення кваліфікації

Використання основ комп’ютерного моделювання на уроках трудового навчання та технологій в основній школі

З 14 по 18 лютого на факультеті проходили курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) за темою: «Використання основ комп’ютерного моделювання на уроках трудового навчання та технологій в основній школі». Заняття в режимі online проводила старший викладач кафедри технологічної освіти Наталя Сусла.

На курсах були задіяні 30 слухачів (вчителі м. Умань, Уманського, Голованівського, Христинівського, Гайворонського, Савранського районів). Заняття проходили в синхронному режимі на платформі Google Meet. Викладач проводила відео-уроки, онлайн-тренінги з використанням інтерактивних методів навчання (коло ідей, робота в групах, дискусія).

На заняттях розглядалися питання, що стосувалися використання комп’ютерного середовища КОМПАС 3D для створення об’єктів праці, які виконують учні на уроках трудового навчання. Слухачі курсів синхронно з викладачем створювали 3D моделі об’єктів праці, за попередньо створеним фрагментом у комп’ютерному середовищі КОМПАС 3D.

По завершенню курсів слухачі пройшли фахове тестування.