Новини

Дайте дитинству дозріти в дитинстві

Ми розуміємо, що дитинство – найщасливіший і безтурботний час тільки коли стаємо дорослими. Саме тому, під час військових дій в нашій країні, за ініціативою ректорату в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відкрилася «Лісова школа» для діток спвробітників 4-13 років.

17 червня факультет інженерно-педагогічної освіти долучився до роботи в даній школі. Основною метою діяльності викладачів та студентів було подарувати дітям нові враження та позитивні емоції, подалі від сумного повсякденного життя.

Розпочався ранок в школі веселою зарядкою.

Далі діти проходили квест з цікавими стоянками, де проявляли свою спритність, кмітливість, творчість, логіку.

Потім діти розподілились по майстер-класах та приступили до виконання своїх мистецьких робіт, де власноруч в різних техніках виготовляли вироби декоративного мистецтва: виготовлення квітів з фоамірану (де зробили подарунки для мам), створення вітальної листівки (одні виготовляли рідним, інші – воїнам ЗСУ), орігамі (виготовляли літачки), художня ліпка з глини (виготовили медалі), виготовлення виробів зі шпону (зробили іграшку-прикрасу).

Ми переконані, що «Лісова школа»  – це прекрасний спосіб повернути дитячу усмішку на їхні обличчя, завести нові знайомства, а можливо навіть і друзів.