доктор філософії, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями

+380

filimonova.i@udpu.edu.ua

google scholar

ORCID

DSpace

1) наявність не менше п’яти наукових публікацій у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України;

  1. Філімонова І. А. Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. 2017. Вип. 1. С. 375–383. http://znp.udpu.edu.ua/issue/view/8354
  1. Філімонова І. А. Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій. Актуальні питання гуманітарних наук : міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. 2018. Вип. № 21. Част. 2. С. 177–181. http://www.aphn-journal.in.ua/21-2-2018
  1. Філімонова І. Особливості використання інноваційних технологій під час проведення практичних робіт фахових дисциплін харчового профілю. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Педагогіка. Соціальна робота. 2021. Випуск 1 (48). С.427–431. http://visnyk-ped.uzhnu.edu.ua/article/view/235150
  1. Філімонова І. Реалізація інноваційних технологій навчання у процесі фахової підготовки майбутніх фахівців професійної освіти. Актуальні питання гуманітарних наук. Міжвузівський збірник наукових праць Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Серія: Педагогіка. 2022. Випуск 49. Том 2. С.77–82. http://www.aphn-journal.in.ua/49-2-2022
  1. Filimonova I. Modelling of Demand Determinants for Full-Time Bachelor’s Degree Programs in Hospitality and Catering: The Case of Ukrainian Higher Education Institutions. International Journal of Computer Science and Network Security. Web of Science Q4, 2022 V. 22, No.1, January 2022. P. 347–357. http://paper.ijcsns.org/07_book/202201/20220149.pdf

2) наявність виданого підручника чи навчального посібника або монографії;

  1. Філімонова І. Інновації в туристичній галузі: монографія / Т. Бербец, І. Поворознюк, І. Філімонова [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. Умань: Візаві, 2022. 220 с. https://dspace.udpu.edu.ua/bitstream/123456789/14569/1/%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BA%20%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%96%D1%8F%2013.01.2022%20%281%29.pdf
  1. Філімонова І. Виробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.]; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. Умань: Візаві, 2021. 657 с. https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6596
  1. Філімонова І.А. Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій: монографія / Ю.В. Гвоздецька, С.І. Ткачук, С.М.Ящук [та ін.]; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини.Умань: Візаві, 2021. 227 с. https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691
  1. Філімонова І. Інтеграційні процеси в технології ресторанної продукції: європейський досвід та українські реалії. Індустрія туризму й гостинності: сучасні виклики та перспективи: колективна монографія / за ред. І. Поворознюк. Умань: Візаві, 2022. С. 83–108. https://dspace.udpu.edu.ua/bitstream/123456789/14815/1/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%96%D1%8F%20%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BA.pdf
  1. Філімонова І. Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви: навчально-методичний посібник. Умань: Візаві, 2022. 196 с. http://dspace.udpu.edu.ua/mydspace
  1. Філімонова І. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін: монографія. Умань: Візаві, 2022. 267 с. http://dspace.udpu.edu.ua/mydspace

3) наукове консультування установ, підприємств, організацій протягом не менше двох років.

Під час визначення рівня наукової та професійної активності науково-педагогічного (наукового) працівника можуть зараховуватися здобутки за попередніми місцями роботи, п’ятирічний строк може продовжуватися на час перерви в роботі з об’єктивних причин (соціальна відпустка, призов/мобілізація на військову службу чи військова служба за контрактом, тривала хвороба тощо). Для підтвердження кваліфікації науково-педагогічного працівника закладів вищої освіти, в яких здійснюється підготовка фахівців за мистецькими спеціальностями галузі знань 02 “Культура і мистецтво”, замість наукових публікацій можуть зараховуватися такі здобутки: літературні твори, переклади літературних творів, твори живопису, декоративного мистецтва, архітектури, архітектурні проекти, скульптурні, графічні, фотографічні твори, твори дизайну, музичні твори, аудіо- та відео твори, передачі (програми) організації мовлення, медіатвори, сценічні постановки, концертні програми (сольні та ансамблеві) кінотвори, анімаційні твори, аранжування творів, рекламні твори.