викладач кафедри професійної освіти та технологій за профілями

+380

@udpu.edu.ua

google scholar

ORCID

DSpace

1) наявність за останні п’ять років наукових публікацій у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз, рекомендованих МОН, зокрема Scopus або Web of Science Core Collection:

1.Дейниченко Г. В., Дейниченко Л. Г., Золотухіна І. В., Кравченко К. А., Кравченко Т. В., Павлюченко О. С., Скриннік В. І., Ткачук С. І., Федак Н. В., Фурманова Ю. П. Визначення комплексного впливу фізико-хімічних та технологічних параметрів на процес отримання молочно-яєчного копреципітату. Східно-європейський журнал передових технологій. 2020. Випуск 3, № 11. Технологія і обладнання харчового виробництва. С. 30-37.

2.Deinychenko G., Deinychenko L., Kravchenko K., Kravchenko T., Tkachuk S. Technology and biological value of milk-egg co-precipitate. Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress : book of abstracts, Ohrid, 9-11 June, 2021. Ohrid, 2021. Pages 47 – 49.

3.Дейниченко Л.Г., Дейниченко Г.В., Ткачук С.И., Кравченко Т.В., Кравченко Е.А. Инновационная модель получения молочно-белковых концентратов на основе пахты // Материалы Международной конференции «Азербайджан на новом этапе развития –продовольственная и пищевая безопасность в эпоху глобализации и постпандемии: текущая ситуация, вызовы, перспективы» (Азербайджанская Республика, город Ленкорань, 8-9 октября 2021 года).

4.Melnyk O., Kravchenko T., Kravchenko K., Kharytonova V., Krasnoshtan I. Effective ways to neutralise mercury in modern conditions. Oxidation Communications. 2021. Vol. 44. Is. 3. P. 501–512. URL: https://scibulcom.net/en/journal/0209-4541/issue/2021-44-3/

5.Grygorii Deinychenko, Liudmyla Deinychenko, Stanislav Tkachyk, Tamara Kravchenko, Kateryna Kravchenko (2021). Technology and biological value of milk-egg co-precipitate. Journal of Hygienic Engineering and Design, Vol. 36, pp. 119-124.

2) наявність не менше п’яти наукових публікацій у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України:

1.Дейниченко Г. В., Дейниченко Л. Г., Золотухіна І. В., Кравченко К. А., Кравченко Т. В., Павлюченко О. С., Скриннік В. І., Ткачук С. І., Федак Н. В., Фурманова Ю. П. Визначення комплексного впливу фізико-хімічних та технологічних параметрів на процес отримання молочно-яєчного копреципітату. Східно-європейський журнал передових технологій. 2020. Випуск 3, № 11. Технологія і обладнання харчового виробництва. С. 30-37.

2.Deinychenko G., Deinychenko L., Kravchenko K., Kravchenko T., Tkachuk S. Technology and biological value of milk-egg co-precipitate. Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress : book of abstracts, Ohrid, 9-11 June, 2021. Ohrid, 2021. Pages 47 – 49.

3.Дейниченко Л.Г., Дейниченко Г.В., Ткачук С.И., Кравченко Т.В., Кравченко Е.А. Инновационная модель получения молочно-белковых концентратов на основе пахты // Материалы Международной конференции «Азербайджан на новом этапе развития –продовольственная и пищевая безопасность в эпоху глобализации и постпандемии: текущая ситуация, вызовы, перспективы» (Азербайджанская Республика, город Ленкорань, 8-9 октября 2021 года).

4.Melnyk O., Kravchenko T., Kravchenko K., Kharytonova V., Krasnoshtan I. Effective ways to neutralise mercury in modern conditions. Oxidation Communications. 2021. Vol. 44. Is. 3. P. 501–512. URL: https://scibulcom.net/en/journal/0209-4541/issue/2021-44-3/

5.Grygorii Deinychenko, Liudmyla Deinychenko, Stanislav Tkachyk, Tamara Kravchenko, Kateryna Kravchenko (2021). Technology and biological value of milk-egg co-precipitate. Journal of Hygienic Engineering and Design, Vol. 36, pp. 119-124.