2022 - 2023 навчальний рік
    1. Вивчення інноваційних технологій напоїв для закладів харчування учнями закладів професійної освіти профілю харчових технологій
    2. Обґрунтування вивчення інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів при підготовці кухарів в закладах професійної освіти
    3. Педагогічні умови формування професійної культури майбутніх фахівців ресторанного господарства
    4. Педагогічні умови стимулювання професійного саморозвитку учнів кулінарного профілю засобами проектних технологій
    5. Формування потреби у професійному самовдосконаленні учнів закладів професійно-технічної освіти кулінарного профілю
    6. Педагогічні умови естетичного виховання учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти художнього напряму
2021 - 2022 навчальний рік
    1. Методика активізація пізнавальної діяльності учнів закладів професійно-технічної освіти харчового профілю у процесі використання технічних засобів навчання
    2. Методика вивчення технологічних процесів виробництва продукції ресторанного господарства
    3. Використання нетрадиційних форм організації навчальних занять в закладах професійної-технічної освіти кулінарного профілю
    4. Методика вивчення технології виробництва продукції ресторанного господарства учнями закладів професійно-технічної освіти з використанням елементів технологій регіональних кухонь
    5. Використання сучасних методів навчання при вивченні асортименту продукції загального призначення закладів харчування
    6. Зміст та методика навчання учнів професійних ліцеїв технології приготування холодних страв
    7. Педагогічні умови формування готовності майбутніх фахівців сфери громадського харчування до професійної діяльності
    8. Методика тестового контролю у фаховій підготовці учнів ЗПТО кулінарного профілю
    9. Дидактичні умови використання  проблемних ситуацій у процесі формування в учнів ЗПТО графічних понять
    10. Формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери громадського харчування у процесі виробничого навчання
    11. Дидактичні умови формування конструкторсько-технологічних знань в учнів ЗПТО комп’ютерного профілю
    12. Формування інформаційної культури учнів кулінарного профілю в закладах професійної освіти
    13. Методика вивчення обладнання підприємств громадського харчування учнями закладів професійно-технічної освіти
    14. Впровадження сучасних методів контролю навчальних досягнень учнів закладів професійно-технічної освіти кулінарного профілю
    15. Формування готовності майстра виробничого навчання до організації самостійної роботи учнів на уроках виробничого навчання
    16. Методичні основи застосування методів виробничого навчання в процесі виконання учнями ЗПТО навчально-виробничих завдань
    17. Методика вивчення інноваційних ресторанних технологій учнями закладів професійної освіти
    18. Значення мотиваційно-ціннісного середовища у формуванні професійної компетентності учнів ЗФПО кулінарного профілю
    19. Педагогічні умови розвитку комунікативних компетентностей учнів закладів фахової  передвищої освіти кулінарного профілю в процесі вивчення спецдисциплін
    20. Методика формування технологічної культури учнів закладів фахової передвищої освіти кулінарного профілю в процесі вивчення спецдисциплін
    21. Методика організації виробничої практики учнів закладів професійно-технічної освіти харчового профілю
    22. Методика організації виробничої практики учнів закладів професійно-технічної освіти харчового профіля