2022 - 2023 навчальний рік
-
- Вивчення інноваційних технологій напоїв для закладів харчування учнями закладів професійної освіти профілю харчових технологій
- Обґрунтування вивчення інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів при підготовці кухарів в закладах професійної освіти
- Педагогічні умови формування професійної культури майбутніх фахівців ресторанного господарства
- Педагогічні умови стимулювання професійного саморозвитку учнів кулінарного профілю засобами проектних технологій
- Формування потреби у професійному самовдосконаленні учнів закладів професійно-технічної освіти кулінарного профілю
- Педагогічні умови естетичного виховання учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти художнього напряму
2021 - 2022 навчальний рік
-
- Методика активізація пізнавальної діяльності учнів закладів професійно-технічної освіти харчового профілю у процесі використання технічних засобів навчання
- Методика вивчення технологічних процесів виробництва продукції ресторанного господарства
- Використання нетрадиційних форм організації навчальних занять в закладах професійної-технічної освіти кулінарного профілю
- Методика вивчення технології виробництва продукції ресторанного господарства учнями закладів професійно-технічної освіти з використанням елементів технологій регіональних кухонь
- Використання сучасних методів навчання при вивченні асортименту продукції загального призначення закладів харчування
- Зміст та методика навчання учнів професійних ліцеїв технології приготування холодних страв
- Педагогічні умови формування готовності майбутніх фахівців сфери громадського харчування до професійної діяльності
- Методика тестового контролю у фаховій підготовці учнів ЗПТО кулінарного профілю
- Дидактичні умови використання проблемних ситуацій у процесі формування в учнів ЗПТО графічних понять
- Формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери громадського харчування у процесі виробничого навчання
- Дидактичні умови формування конструкторсько-технологічних знань в учнів ЗПТО комп’ютерного профілю
- Формування інформаційної культури учнів кулінарного профілю в закладах професійної освіти
- Методика вивчення обладнання підприємств громадського харчування учнями закладів професійно-технічної освіти
- Впровадження сучасних методів контролю навчальних досягнень учнів закладів професійно-технічної освіти кулінарного профілю
- Формування готовності майстра виробничого навчання до організації самостійної роботи учнів на уроках виробничого навчання
- Методичні основи застосування методів виробничого навчання в процесі виконання учнями ЗПТО навчально-виробничих завдань
- Методика вивчення інноваційних ресторанних технологій учнями закладів професійної освіти
- Значення мотиваційно-ціннісного середовища у формуванні професійної компетентності учнів ЗФПО кулінарного профілю
- Педагогічні умови розвитку комунікативних компетентностей учнів закладів фахової передвищої освіти кулінарного профілю в процесі вивчення спецдисциплін
- Методика формування технологічної культури учнів закладів фахової передвищої освіти кулінарного профілю в процесі вивчення спецдисциплін
- Методика організації виробничої практики учнів закладів професійно-технічної освіти харчового профілю
- Методика організації виробничої практики учнів закладів професійно-технічної освіти харчового профіля