2022 - 2023 навчальний рік
    1. Дидактичні умови використання проблемних ситуацій у процесі професійної підготовки учнів ПТНЗ кулінарного  профілю
    2. Дидактичні умови застосування інноваційних інформаційно-модульних технологій у фаховій підготовці учнів закладів професійно-технічної освіти кулінарного профілю  
    3. Методика формування навичок самоконтролю і самооцінки в процесі практичної діяльності в учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю
    4. Методика навчальної діяльності майбутніх фахівців харчових технологій у процесі професійної підготовки
    5. Методика організації самостійної роботи учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю з використанням технологій дистанційного навчання
    6. Педагогічні умови реалізації особистісно-орієнтованого підходу в підготовці учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю
    7. Методичні аспекти реалізації змішаного навчання учнів закладів професійної освіти кулінарного профілю засобами електронних освітніх ресурсів
    8. Методика формування дослідницьких умінь здобувачів закладів професійної освіти при вивченні спецдисциплін харчових виробництв
    9. Методика вивчення технологічних процесів виробництв продукції ресторанного господарства здобувачами закладів професійної освіти
    10. Організаційно-методичні засади формування професійних умінь фахівців сфери харчування в сучасних умовах
    11. Методичні особливості підготовки майбутніх фахівців харчових технологій до професійної діяльності
    12. Методика формування фахової компетентності майбутніх технологів харчових виробництв у процесі вивчення професійно-орієнтованих дисциплін
    13. Дидактичні умови професійної підготовки фахівців харчової галузі до творчої професійної діяльності
    14. Психолого-педагогічні основи підготовки педагогів професійного навчання харчового профілю
    15. Педагогічні умови формування інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі професійної підготовки
    16. Методика підготовки майбутніх бакалаврів професійної освіти в умовах дистанційного навчання
    17. Дидактичні умови застосування інноваційних технологій  у процесі фахової підготовки учнів ПТНЗ кулінарного профілю
    18. Педагогічні умови активізації пізнавальної діяльності майбутніх бакалаврів професійної освіти в умовах дистанційного навчання
    19. Педагогічні умови розвитку професійної етики майбутніх бакалаврів професійної освіти у процесі практичної підготовки
2021- 2022навчальний рік
    1. Педагогічні умови формування професійної мобільності майбутніх фахівців сфери харчових виробництв
    2. Методика організації самостійної пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів
    3. Використання системи комп’ютерних онтологій як засобу формування проектувальних компетентностей майбутніх інженерів-педагогів в галузі харчових  технологій
    4. Методика застосування проблемного методу навчання у підготовці майбутніх харчових технологій в ЗПО
    5. Організаційно-педагогічні умови професійної підготовки учнів кулінарного профілю в умовах інформаційно-освітнього середовища