Новина

Працівники кафедри Андрій ТЕРЕЩУК (завідувач кафедри),  Оксана КЛІЩ (навчальний майстер) у співпраці з учителем-методистом Уманського ліцею №2 Оленою МОРОЗ розробили модельну навчальну програму для НУШ «Технології. 7-9 класи» для закладів загальної середньої освіти, яка пройшла науково-методичну експертизу Міністерства освіти і науки України та одержала відповідний гриф  ( Наказом МОН України від 10.09.2024 № 1279).

Презентована модельна програма є результатом науково-дослідної роботи працівників кафедри в рамках кафедральної  теми «Модернізація змісту, форм і методів навчання технологій в загальноосвітніх навчальних закладах» (державний реєстраційний номер 011U007551).

Модельна навчальна програма для 7–9 класів спрямована на створення інноваційного освітнього середовища, яке стимулює учнів до активного навчання, самостійного пошуку знань та творчого самовираження.

Створена модельна програма є чудовою нагодою для подальшого розроблення шкільних підручників, методичних посібників, експериментальних методик тощо, для предмету технології у  Новій українській школі.

 

Автор допису  Оксана КЛІЩ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *