Актуальні проблеми професійної підготовки фахівця в освітніх закладах України

Мета: розвиток творчих здібностей майбутніх фахівців професійної освіти з метою набуття ними фахових (професійних), особистісних компетенцій, досвід одержання знань та умінь через дослідження

проф. Грітченко А.Г.

Методика навчання інформатики

Мета: підготовка майбутніх фахівців професійної освіти до оволодіння знаннями в обсязі, необхідному для розуміння найважливіших положень сучасних концепцій формування інформаційної культури та професійної мобільності, а також формування компетентностей, що сприяють готовності до виконання майбутньої педагогічної діяльності.

проф.Малишевський

Мови та технології програмування

Мета: самовдосконалення, творчий розвиток та успішна реалізація потенціалу здобувачів вищої освіти у сфері програмування та інформаційних технологій.

доц. Мельник О.С.

Технології продукції оздоровчого харчування

Мета: наукове обґрунтування та розробки в галузі інноваційних технологій харчової продукції оздоровчого призначення.

доц. Дубова Н.В.

Основні методи тестування програмного забезпечення

Мета: формування творчого підходу та виховання якостей технічного дослідження, призначеного для виявлення інформації про якість продукту відносно контексту, в якому він має використовуватись.

Чичук В.М.

Soft skills (м’які навички)

Мета: формування нетипових (гнучких, мʼяких) умінь та навичок для конкурентоспроможності майбутніх фахівців сфери комп’ютерних технологій.

Сажієнко О.П.

Використання інформаційно-комунікаційних технологій в професійній освіті

Мета: дослідження актуальних питань використання інформаційно-комунікаційних технологій в професійній освіті, набуття навичок науково-дослідної роботи.

ст.викладач Коробань О.В.

Українська сучасна гастрономія

Мета: поглиблене вивчення кулінарних традицій української кухні, опрацювання автентичних рецептів страв, дослідження інноваційних технологій приготування класичних страв української кухні.

доц.Філімонова І.А.

Інноваційні технології продуктів харчування

Мета: впровадження наукових підходів до розробки нових харчових продуктів спеціального призначення.

доц. Кравченко Т.В.