Мета: розвиток творчих здібностей майбутніх фахівців професійної освіти з метою набуття ними фахових (професійних), особистісних компетенцій, досвід одержання знань та умінь через дослідження
проф. Грітченко А.Г.
Мета: підготовка майбутніх фахівців професійної освіти до оволодіння знаннями в обсязі, необхідному для розуміння найважливіших положень сучасних концепцій формування інформаційної культури та професійної мобільності, а також формування компетентностей, що сприяють готовності до виконання майбутньої педагогічної діяльності.
проф.Малишевський
Мета: самовдосконалення, творчий розвиток та успішна реалізація потенціалу здобувачів вищої освіти у сфері програмування та інформаційних технологій.
доц. Мельник О.С.
Мета: наукове обґрунтування та розробки в галузі інноваційних технологій харчової продукції оздоровчого призначення.
доц. Дубова Н.В.
Мета: формування творчого підходу та виховання якостей технічного дослідження, призначеного для виявлення інформації про якість продукту відносно контексту, в якому він має використовуватись.
Чичук В.М.
Мета: формування нетипових (гнучких, мʼяких) умінь та навичок для конкурентоспроможності майбутніх фахівців сфери комп’ютерних технологій.
Сажієнко О.П.
Мета: дослідження актуальних питань використання інформаційно-комунікаційних технологій в професійній освіті, набуття навичок науково-дослідної роботи.
ст.викладач Коробань О.В.
Мета: поглиблене вивчення кулінарних традицій української кухні, опрацювання автентичних рецептів страв, дослідження інноваційних технологій приготування класичних страв української кухні.
доц.Філімонова І.А.
Мета: впровадження наукових підходів до розробки нових харчових продуктів спеціального призначення.