Новини, Стажування

Міжнародні програми стажувань для викладачів

СТАЖУВАННЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ І НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НА БАЗІ ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ У МІСТІ КРАКІВ

Початок: 1 бер. 2021
Закінчення: 26 бер. 2021
Місце розташування: Польща

Онлайн-стажування надасть вам нові теоретичні знання, ви опануєте новітні унікальні методики, набудете досвіду викладацької діяльності, обміняєтеся корисною інформацією із зарубіжними колегами та отримаєте нові наукові зв’язки. Пройти навчання та отримати цінні знання від цікавих лекторів – основна ціль стажування. Стажування організовано за допомогою програмного комплексу ZOOM з перекладом матеріалів на українську мову.

Плата за проходження стажування становить 175 євро

Економічним Університетом у Кракові видається сертифікат на 120 годин усім учасникам стажування. Програма стажування відбувається з професійним перекладом на українську мову.

Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування у науковій установі в країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звання доцента, професора і старшого дослідника.

Місце розташування: Польща

Програма стажування

CТАЖУВАННЯ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ ОРГАНІЗОВАНЕ ФАКУЛЬТЕТОМ НАУК ПРО ОСВІТУ БІЛОСТОЦЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Початок: 05 квітня 2021 року

Кінець: 14 травня 2021 року

Метою стажування є поглиблення знань та розвиток компетенцій науково-дидактичного колективу українських університетів з точки зору викликів, рішень та перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в сучасному університеті.

Учасники стажування, використовуючи посилання на літературу по темі, аналіз прикладів, а також практичні завдання:
а) покращать свої компетенції у застосуванні різних методів та форм роботи зі студентами (навчання творчому мисленню, праця методом тьюторингу, інтерактивні онлайн інструменти) та вдосконалять свої дослідницькі навички (написання наукових статей, мистецтво публічних виступів);
б) зможуть оцінити потенційні переваги та проблеми застосування цих методів і форм у своїх навчальних закладах;
в) розроблять конкретні рішення для впровадження нових практик у різні сфери власної науково-педагогічної діяльності.

Для кожного навчального модуля підготовлена онлайн-лекція (з використанням платформи Zoom та пакет навчальних матеріалів для використання учасниками.

Плата за проходження стажування становить 175 євро

веб-сайт: https://elpd.com.ua/stazuvania-uwb/

Програма стажування

Залишити відповідь