Метою практичної підготовки є закріплення набутих теоретичних і практичних знань, освоєння нових технологій, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень, виховання потреби у систематичному оновленні своїх знань для їх практичного застосування, психологічна адаптація до конкретних умов фахової діяльності. сприяють поліпшенню якості підготовки фахівців.
Завданням практичної підготовки є:
- підготовка фахівців, які спроможні вирішувати виробничі завдання в сучасних ринкових умовах і володіти прийомами і методами, що є складовими новітніх технологій;
- набуття професійних навичок;
- змога прийняття самостійних рішень, виходячи із конкретної виробничої ситуації;
- впровадження у виробництво прогресивних технологій та результатів наукових досліджень;
- співпраці з трудовим колективом і вміння адаптуватися;
- набуття відповідної робітничої професії.
Положення про організацію практик
Графік проведення практик (очна форма навчання) 2024/2025 н.р.
Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика) / ОС «бакалавр
16 вересня – 25 жовтня
Виробнича: педагогічна практика з трудового навчання та технологій
22 у група – 6 тижнів
28 жовтня – 08 листопада
Навчальна: технологічна практика з технологій обробки конструкційних матеріалів
23 а група – 2 тижні
28 жовтня – 08 листопада
Навчальна (технологічна) практика з технологій обробки конструкційних матеріалів
31 група – 2 тижні
16 вересня – 25 жовтня
Виробнича (педагогічна) практика з інформатики
41 група – 6 тижнів
Професійна освіта (Комп’ютерні технології) / ОС «бакалавр
16 вересня – 25 жовтня
Навчальна (технологічна)
22 у група – 6 тижнів
Професійна освіта (Харчові технології) / ОС «бакалавр
16 вересня – 25 жовтня
Навчальна (технологічна)
22 у група – 6 тижнів
Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика) / ОС «магістр
07 жовтня – 01 листопада
Виробнича (педагогічна) з інформатики
61м група – 4 тижні
07 жовтня – 01 листопада
Виробнича (педагогічна)
62мп група – 4 тижні
Професійна освіта (Комп’ютерні технології) / ОС «магістр
16 вересня – 25 жовтня
Навчальна (технологічна)
22 у група – 6 тижнів
Професійна освіта (Харчові технології) / ОС «магістр
16 вересня – 25 жовтня
Навчальна (технологічна)
22 у група – 6 тижнів