Новини

Підсумкова конференція за результатами виробничої (педагогічної) практики другого рівня вищої освіти (магістр)

відбулась підсумкова конференція за результатами проходження виробничої (педагогічної) практики магістрами другого рівня вищої освіти освітньо-професійної програми Професійна освіта (Харчові технології) за спеціальністю 015.37 Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології галузі знань 01 Освіта/Педагогіка.

На конференції були присутні голова екзаменаційної комісії к.т.н., доц. Олексій МЕЛЬНИК, керівник практики к.п.н., доц. Тамара КРАВЧЕНКО, викладачі фахових дисциплін другого рівня вищої освіти к.п.н., доц. Наталія ДУБОВА, к.п.н., доц. Юлія ГВОЗДЕЦЬКА.

В ході виступів здобувачів вищої освіти на конференції були озвучені:

побажання здобувачів щодо організації практик в умовах воєнного стану;

результативність використання різних платформ, які вони використовували в дистанційному форматі;

побажання щодо підсилення компетентностей здобувачів вищої освіти для здійснення практичної підготовки даної спеціальності.

В ході роботи конференції обговорювались результати проходження виробничої (педагогічної) практики та рівень сформованості компетентностей в період практики.

І як головний результат конференції – це обмін безцінним практичним досвідом магістрів з професійної освіти за спеціалізацією харчові технології.