Новини

Перша кураторська година в 2023 навчальному році

Куратор ІІ курсу 29с групи ОПП «Професійна освіта (Комп’ютерні технології) Леся Кравченко провела першу годину куратора. Студенти даної групи відповідно до порядку перезарахування результатів навчання освітніх компонент за отриманою раніше освітньою програмою були зараховані на другий курс навчання.

Під час кураторської години відбулося знайомство з групою, куратор розповіла студентам про важливі аспекти навчання та організацію освітнього процесу, а також про права і обов’язки студентів, ознайомила з основними нормативними документами закладу вищої освіти, можливості академічної мобільності та вибору дисциплін, правилами проживання в гуртожитку.

Студентів цікавили різні питання, зокрема інформація про освітньо-професійну програму, за якою вони будуть навчатись, академічні обов’язки та можливості для розвитку, види спортивних секцій та гуртків в університеті.

На посвяті першокурсників усіх вчорашніх абітурієнтів радо прийняли до дружної, великої родини факультету інженерно-педагогічної освіти.