Новини

Теорія і практика гурткової роботи

Вивчаючи дисципліну «Технологія і методика позашкільної освіти» студенти ФІПО опановують не тільки теорію, але і практику. Так, студенти  вивчаючи методику організації та проведення занять у гуртку  «Ракетомоделювання», розробляли календарно-тематичний план занять у гуртку на цілий навчальний рік, плани-конспекти занять, сценарії виховних заходів у гуртку, опановували технологію виготовлення моделей ракет на заняттях у гуртку та організацію змагань.

Студент Рибець Ярослав, вивчаючи технологію виготовлення моделі ракети класу S-3, правила проведення змагань на парашутування (тривалість польоту), продемонстрував методику організації змагань (зняв на відео- процедуру запуску моделі ракети класу S-3  на змаганнях).

Він, як і інші студенти повністю опанував технологію виготовлення моделі ракети класу S-3 для змагань на парашутування (тривалість польоту), виготовив корпус моделі ракети, двигун, рятівний устрій (парашут), електродетонатори, пускову станцію з акумулятором, здійснив її запуск відповідно до методики проведення змагань моделей ракет класу S-3. (див. відео.)

Сподіваємось, що такі студенти, майбутні вчителі технологій, стануть гідними керівниками спортивно-технічних гуртків.