Новини

Семінар на тему: «Можливості програми Еразмус+ для ЗВО»

22 серпня 2024 року в УДПУ імені Павла Тичини відбувся семінар на тему «Можливості програми Еразмус+ для закладів вищої освіти» в якому прийняли участь представники факультету інженерно-педагогічної освіти НПП: Леся КРАВЧЕНКО, Наталія ДУБОВА, Андрій ГЕДЗИК та Оксана КОРОБАНЬ. Захід був організований Національним Еразмус+ офісом в Україні, який має на меті поширювати інформацію про можливості міжнародної співпраці для українських університетів.

Учасники семінару мали змогу ознайомитися з ключовими напрямками програми Еразмус+, зокрема, із можливостями академічної мобільності студентів та викладачів, а також можливостями участі у стратегічних партнерствах, що спрямовані на розвиток інновацій у сфері освіти.

Окремий акцент був зроблений на тому, як університети можуть використовувати програму для підвищення якості освіти та інтеграції до європейського освітнього простору. Також обговорювалися практичні аспекти підготовки заявок на участь у проєктах, включаючи важливість міжнародного партнерства та залучення різних стейкхолдерів.

Спікери поділилися успішними прикладами реалізації проєктів в рамках програми Еразмус+ українськими ЗВО, а також надали рекомендації щодо підвищення шансів на отримання грантів.

АВТОР ДОПИСУ

Коробань Оксана Валеріївна

викладач кафедри професійної освіти та технологій за профілями