Новина

Настановча нарада з практики

Згідно з робочим навчальним планом та графіком освітнього процесу організовано нараду для  здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» І курсу 51м групи денної форми навчання факультету інженерно-педагогічної освіти, які навчаються за спеціальністю 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) освітньо-професійної програми Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика) на виробничу (педагогічну) практику, з відривом від навчання з 26.02.2024 р. по 22.03.2024 р.

Було проведено інструктаж щодо забезпечення безпеки праці на базі проходження практики в умовах воєнного стану. У період проходження практики з 26.02.2024 р. по 22.03.2024 р. здобувачі вищої освіти зобов’язуються виконувати вимоги щодо забезпечення безпеки на базі проходження практики.

На нараді керівник та методист практики Мелентьєв Олег Борисович – доцент кафедри технологічної освіти  довів до відома студентів вимоги до звіту з практики, вказав на помилки, що були зроблені студентами у звітах з попередніх практик.

Керівник практики: Мелентьєв Олег Борисович – доцент кафедри технологічної освіти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *