Назва |
Керівник |
Традиції та культура харчування народів світу |
Філімонова І. А. |
Методика вивчення технологічного обладнання в галузі харчових виробництв |
Дубова Н. В. |
Інноваційні технології продуктів харчування |
Кравченко Т.В. |
Інформаційно-комунікаційно технології в професійній освіті |
Коробань О.В. |
Розробка додатків засобами об’єктно-орієнтованого програмування |
Мельник О.С. |
Soft skills |
Сажієнко О.П. |
Кросбраузерне Web-програмування |
Захаревич М.А. |
Проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців до професійної діяльності |
Грітченко А.Г. |
Інноваційні технології у процесі виробничого навчання |
Гвоздецька Ю.В. |
Методика навчання інформатики |
Малишевський О.В. |