Назва | Керівник |
Традиції та культура харчування народів світу | Філімонова І. А. |
Методика вивчення технологічного обладнання в галузі харчових виробництв | Дубова Н. В. |
Інноваційні технології продуктів харчування | Кравченко Т.В. |
Інформаційно-комунікаційно технології в професійній освіті | Коробань О.В. |
Розробка додатків засобами об’єктно-орієнтованого програмування | Мельник О.С. |
Soft skills | Сажієнко О.П. |
Кросбраузерне Web-програмування | Захаревич М.А. |
Проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців до професійної діяльності | Грітченко А.Г. |
Інноваційні технології у процесі виробничого навчання | Гвоздецька Ю.В. |
Методика навчання інформатики | Малишевський О.В. |