Новини

Кураторська година в 19 групі

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Коробань Оксана Валеріївна разом з студентами 19 групи факультету інженерно-педагогічної освіти провели виховну годину присвячену пам’яті воїнів АТО.

Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців. Вони стоять в одному ряду з поколіннями борців за волю і державну самостійність.

Драченко Олег та Крепчук Віталій – підготували доповіді та згадали тих, хто віддав своє життя за наш спокій. Через свій особистий подвиг вони подарували нам віру й надію в нашу перемогу, вони твердо вірили та знали, що Україна є і буде, допоки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя в її обороні. Левицький Іван продемонстрував фільм “Історія війни” в якому було висвітлено ті жахливі події 2014 року.

Події 2014-2019 років назавжди увійдуть в історію України як символ патріотизму та героїзму і вкотре підтвердять те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії найдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.

Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!