Новини, Професійна освіта

Настановча нарада з питань організації та проведення Виробничої (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу

15 лютого 2023 року відбулась настановча нарада з питань організації та проведення Виробничої (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)».

Нарада проводилась он-лайн на платформі Google Meet керівником практики від факультету старшим викладачем кафедри професійної освіти та технологій за профілями Оксаною Коробань.

Вона ознайомила здобувачів освіти з особливостями проходження практики під час воєнного стану та оголосила про правила поведінки під час повітряних тривог, закцентувала увагу на питанні охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Керівник практики ознайомила здобувачів із їх розподілом у заклади професійної освіти, термінами проходження практики, програмою виробничої (педагогічної) практики, її метою і завданнями, методичними рекомендаціями, правилами та формами звітності за результатами практики.

Під час наради здобувачі вищої освіти мали можливість поставити запитання щодо особливостей виконання певних завдань та оформлення звітньої документації практики, на які отримали вичерпні відповіді від керівника практики.