Новини

Настановча нарада виробничої (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ОП «Професійна освіта (Компʼютерні технології)»

Педагогічна (виробнича) практика допомагає здобувачам вищої освіти зрозуміти, як теорія використовується на практиці, допомагає здобути важливі професійні навички та досвід, інтегрує теоретичні знання у практичну діяльність. Крім того, це дає можливість студентам зробити відповідні висновки про свою професійну орієнтацію та вибір майбутньої професії. Однак, в умовах військового стану суттєво ускладнює проведення практики та потребує певних адаптацій.

Груповий керівник Микола Захаревич зазначив, що студенти-практиканти повинні бути готові до того, що їх розклад може бути змінений через різні непередбачувані ситуації, що виникають. Крім того, педагогічна практика в умовах військового стану може бути зв’язана з певними вимогами щодо забезпечення безпеки та охорони здоров’я. Учасники практики повинні дотримуватися правил безпеки, вміти користуватися захисними засобами та дотримуватися правил поведінки в небезпечних ситуаціях.

Здобувачі вищої освіти також були ознайомлені зі змістом виробничої практики, вимогами до проведення уроків інформатики, обговорили організаційні заходи під час проходження практики для забезпечення якісного виконання завдань виробничої практики.

Педагогічна (виробнича практика) є важливим етапом підготовки майбутніх педагогів та допомагає їм набути практичних навичок, необхідних для ефективної роботи у майбутньому.