Новини

Зустріч з гарантом, щодо ознайомлення із порядком визнання результатів навчання

У сучасному світі, де швидко змінюються технології, соціальні та економічні умови, важливо, щоб студенти мали доступ до актуальної та достовірної інформації. Одним із ефективних методів забезпечення поінформованості студентів є проведення зустрічей з гарантом освітньої програми, під час яких обговорюється ряд важливих аспектів навчання.

Така зустріч відбулась 21 лютого 2023 року для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з гарантом ОП «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)» д.пед.н., професором Олегом МАЛИШЕВСЬКИМ. На зустрічі були присутні доценти Вадим ЧИЧУК, Микола ЗАХАРЕВИЧ, Олександр САЖІЄНКО, що забезпечують викладання дисциплін в межах даної освітньої програми.

Перш за все, студенти мали можливість ознайомитися з порядком визнання результатів навчання. Гарант програми надав необхідну консультацію щодо процедур визнання та переведення засвоєних знань і навичок, здобутих під час неформальної освіти у кредити і оцінки, зазначив що це сприяє ефективному прискоренню процесу навчання.

Крім того, на зустрічі студенти мали змогу зустрітися з викладачами, що відповідають за окремі дисципліни та отримали детальну інформацію про зміст курсів, методи навчання, вимоги до виконання завдань та оцінювання. Такий прямий контакт дозволяє студентам краще зрозуміти очікування від кожного курсу і скоригувати свої навчальні стратегії відповідно до цього. Студенти мали можливість висловити свої питання та пропозиції щодо навчального процесу, а також отримали необхідні відповіді та рекомендації.

Зустрічі з гарантом та викладачами надають студентам можливість отримати необхідну інформацію та підтримку для успішного завершення навчання та досягнення своїх особистих та професійних цілей.