Новини

Гостьова лекція доктора філософії (PhD) Юрія Ганущака

7 лютого 2024 р. для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістр освітньо-професійних програм спеціальності 015 Професійна освіта, у контексті вивчення теми «Основні принципи та функції педагогічного менеджменту» навчальної дисципліни «Менеджмент у професійній освіті» відбулася гостьова лекція доктора філософії (PhD) Юрія Ганущака “Комунікація в ІТ корпораціях. Професійна і спеціальна лексика”, який працює в Primesoft Polska (Познань).

Юрій Ганущак розкрив питання сутності та принципів комунікації в управлінському процесі, обговорив питання мовного етикету, поінформував студентів про специфіку використання спеціальної термінології в управлінській діяльності.

Лектор акцентував увагу на науковому дослідженні, яке він здійснював впродовж кількох років та розповів про успішний захист дисертації в Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

Юрій Ганущак також розповів про свій досвід управління в польськомовному освітньому середовищі, поділився досвідом роботи в суспільно-культурному мультимедійному українознавчому проєкті Ukraїner.