Новини

Без наказів захищати Батьківщину

Наша здатність миттєво об’єднуватись у час випробувань, знаходити спільну мову й боротися разом створює наш характер, український характер. Ми можемо не помічати одне одного у звичайному житті. Але коли бачимо загрозу нашому життю, нашому духу, коли бачимо загрозу Україні, нашій державі, ми не вагаємося жодної хвилини.
Ми робимо все, щоб захистити своє. Українців не треба переконувати, щоб ставали добровольцями. Українців не треба стимулювати, щоб почали допомагати одне одному. Потужна підтримка Збройних сил усім народом України, щирий волонтерський рух, масовий вступ до тероборони, солідарність усіх наших людей – це передумови перемоги. Передумови звільнення всієї нашої країни.
Сьогодні, увесь народ України є добровольцями. Україна для нас – не просто територія. Україна для нас – це мільйони щасливих миттєвостей, рідних символів, памʼятних місць. Ми відчуваємо цю землю. Україна для нас – це наше життя, і тому мільйони людей добровільно стали на захист нашої держави. Дякуємо кожному з мільйонів, які разом працюють на перемогу!