Новини

Настановча конференція з навчальної (технологічної) практики з декоративно-ужиткового мистецтва

Настановча конференція з навчальної (технологічної) практики з декоративно-ужиткового мистецтва для здобувачів вищої освіти спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика) ОС «бакалавр» денної та заочної форм навчання.

Керівник практики – доцент кафедри технологічної освіти Валентина Харитонова – зауважила, що метою практики є розширення та поглиблення знань студентів з різних традиційних видів декоративно-ужиткового мистецтва (вишивки, бісерного рукоділля, в’язання, плетіння, різьблення, писанкарства тощо); удосконалення практичних навичок виготовлення декоративних виробів, залучення студентів до участі в роботі з відродження національних традицій і художніх ремесел; формування у здобувачів вищої освіти уміння застосовувати у педагогічній діяльності здобуті знання та навички.

Під час конференції було розглянуто низку питань, а саме: адаптовані завдання програми практики, її терміни, умови проходження в період воєнного стану, зміст звітної документації та порядок її оформлення. Окремо було обговорено виробничі питання щодо особливостей проведення практики у дистанційному режимі, з акцентовано увагу на необхідності дотримання правил техніки безпеки під час проходження практики.

Бажаємо здобувачам вищої освіти успішного виконання завдань практики.