Новини

Урок мужності “Герої рідного краюˮ

З метою гідного відзначення подвигу захисників і захисниць України на факультеті інженерно-педагогічної освіти проведено урок мужності “Герої рідного краюˮ, присвячений мешканцям Уманської громади, які дають відсіч російській агресії, захищають територіальну цілісність нашої держави та незалежність України.

Житель Уманської громади студент Уманського педагогічного університету випускник факультету ФІПО воїн Роман розповів здобувачам вищої освіти як у 2014 році був мобілізований до лав Збройних сил України, брав участь у визволенні наших міст на сході України. У 2022 році з першого дня повномасштабного російського вторгнення взяв участь у військових діях, щоб відстояти незалежність та територіальну цілісність України.

Здобувачі вищої освіти дізналися про героїчну боротьбу наших Героїв за утвердження та збереження суверенітету власної держави, ідеалів національної гідності, свободи, народної єдності.

Ми висловлюємо вдячність та маємо почуття гордості за свою країну та готовності до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України на героїчному прикладі захисників та захисниць Уманської громади.