Оголошення

Факультет відкриває двері для вступників

Бажання професійної кар’єри та успіху, відношення молоді до вищої освіти, їх професійна орієнтація і життєві плани часто залежать від інформації, яку вони отримають на найбільш важливому етапі професійного самовизначення – профорієнтаційних та профагітаційних заходах.

21 березня 2024 року факультет традиційно провів онлайн-зустріч для випускників Комунального навчального закладу фахової передвищої освіти «Корсунь-Шевченківський педагогічний фаховий коледж ім Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради».

День відкритих дверей – це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання на факультеті інженерно-педагогічної освіти та зробити перший крок до своєї освіти в УДПУ імені Павла Тичини. Особливо корисний він для вступників, які ще не визначилися з вибором закладу вищої освіти або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

У ході дня відкритих дверей декан факультету Ткачук Станіслав розповів вступникам про факультет, освітні програми, за якими здійснюється підготовка на факультеті. Заступник відповідального секретаря університету Бербец Віталій ознайомив молодь з особливостями вступу на скорочені програми освітнього рівня «Бакалавр» у 2024 році. Вступники також отримали інформацію про особливості реєстрації та проходження національного мультипредметного тесту в поточному році.