Оголошення

Факультет радо зустрічає майбутніх вступників

Сьогодні 28 березня на факультеті відбувся День відкритих дверей. До факультету завітали випускники різних спеціальностей Уманського професійного аграрного ліцею та Уманського професійного ліцею. Багатьох випускників зацікавили освітні програми факультету, оскільки знання отриманні в професійних ліцеях стануть основою для подальшого навчання.

З вітальним словом до гостей факультету звернувся декан Ткачук Станіслав Іванович. Він поінформував випускників ліцеїв про сьогодення та перспективи розвитку факультету, охарактеризував освітні програми та сферу працевлаштування на регіональному ринку праці. Також розповів про освітні можливості студентів, участь у міжнародних програмах стажування, наукову складову в освітньому процесі. Неодмінно мова йшла про студентське життя: можливості для розвитку, дозвілля, спорту, художньої та пісенної творчості та активності, які відкриваються не лише на рівні факультету а й університету.

Також на зустрічі виступив заступник відповідального секретаря приймальної комісії Бербец Віталій Васильович, який ознайомив випускників коледжу з порядком прийому на навчання до університету, охарактеризував особливості вступної кампанії 2024 року, строки подачі заяв та зарахування до складу студентів.

Координатор з профорієнтаційної роботи факультету Сусло Лариса Вікторівна розповіла гостям факультету про новації проходження національного мультипредметного тесту, алгоритм реєстрації на НМТ та шляхи його успішного складання.

Неодмінно мова йшла про студентське життя. Студдекан факультету, студентка 3 курсу Мелехіна Ольга Сергіївна розповіла про можливості для розвитку студентів під час навчання, їх дозвілля, можливості займатися спортом, художньою та пісенною творчістю та активностями, які відкриваються не лише на рівні факультету а й університету. Крім того, Ольга провела екскурсію для учнів ліцеїв та розповіла про різні види декоративного мистецтва, які культивуються та розвиваються на факультетів.

На завершення гостей факультету почастували гарячим чаєм з солодощами.