Новини

Професійна освіта на новому рівні: студентів ФІПО підготували до успішного проходження практики

Настановча нарада для здобувачів вищої освіти ІІ курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітніми програмами «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)» та «Професійна освіта (Харчові технології)» стала справжньою подією. Крім традиційної інформації про навчальний процес, студенти дізналися про нові можливості для розвитку.

Керівник практик по факультету кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями Тамара Кравченко ознайомила здобувачів вищої освіти з особливостями проходження виробничої (педагогічної) практики (у закладах вищої освіти) та розподілом їх за базами практик та термінами проходження практики.

Гарант освітньої програми «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)» доктор пед. наук, професор кафедри професійної освіти та технологій за профілями  Олег МАЛИШЕВСЬКИЙ розповів про співпрацю університету з провідними закладами вищої освіти України, що відкриває перед студентами перспективи проходження практики та працевлаштування.

У нараді також взяли участь завідувач кафедри, канд. технічних наук, доцент кафедри Олексій МЕЛЬНИК, групові керівники професійної освіти та технологій за профілями   групові керівники кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями Вадим ЧИЧУК, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями Микола ЗАХАРЕВИЧ, доктор філософії, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями Олександр САЖІЄНКО, члени проєктних груп та здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр».

Під час наради студенти мали можливість поставити запитання щодо особливостей виконання певних завдань та оформленням документації практики, на які отримали вичерпні відповіді від групових керівників.

АВТОР ДОПИСУ

Захаревич Микола Анатолійович

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями