Новини

Звітна конференція з навчальної (педагогічної) практики

27 листопада відбувся захист навчальної (педагогічної) практики в дистанційній формі. На звітній конференції під час захисту практики здобувачі вищої освіти виступили з доповідями, які доповнювалися презентаціями. Здобувачі вищої освіти виконали всі поставлені завдання навчальної (педагогічної) практики та вчасно підготували звітну документацію.

Під час практики студенти відвідували та аналізували уроки виробничого навчання, а також уроки інших викладачів фахових дисциплін. Одним із завдань практики було проведення уроку виробничого навчання та підготовка і проведення виховного заходу професійного спрямування. Студенти мали змогу закріпити знання з фахових і психолого-педагогічних дисциплін, здобутих в університеті. Особливого значення набули вміння застосовувати різні методи й форми роботи, які активізують пізнавальну діяльність учнів, а також вміння планування роботи і часу.

Під час виконання завдання дослідницької роботи, студенти вивчали вікові та індивідуальні особливості учнів (їхні інтереси, риси характеру, взаємовідносини у групі), а також проводили спостереження за навчальною діяльністю учнів.

В цілому, практика пройшла успішно в офлайн режимі.