Новини

Шановні здобувачі вищої освіти!

Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє», яка відбудеться 04 квітня 2023 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Початок конференції 10.00 год https://meet.google.com/cqb-rvzh-dsd

Напрями роботи конференції:

  1. Професійна мобільність в системі професійної та технологічної освіти.
  2. Мультимедійні технології в реалізації завдань технологічної та професійної освіти.
  3. Інформаційна культура майбутніх фахівців професійної та технологічної освіти.
  4. Формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців професійної та технологічної освіти.

Умови участі у студентській науково-практичній конференції:

Форма участі ‒ заочна/дистанційна.

Участь у конференції ‒ безкоштовна.

Для участі у конференції необхідно до 31 березня 2023 року в одному листі (у темі листа вкажіть прізвище автора і назву міста, наприклад: Прізвище І.П._Умань) надіслати на електронну адресу оргкомітету conferentsiyafipo@gmail.com тези доповіді в електронному вигляді, а також заповнити заявку учасника (форма додається). Назви файлів мають бути підписані відповідно до прізвища та ініціалів учасника конференції (наприклад, Прізвище І.П. тези, Прізвище І.П. заявка).

До друку приймаються публікації здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра та магістра.

Матеріали конференції (програма конференції, сертифікат учасника, збірник тез) будуть розміщені на офіційному сайті факультету інженерно-педагогічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  (https://tpf.udpu.edu.ua).

Вимоги до оформлення тез доповідей:

Тези доповідей подаються українською мовою, обсяг повинен становити не більше 3-5 сторінок формату А4 (разом зі списком використаних джерел); набраних у редакторі MS Word шрифтом «Times New Roman», кеглем 14, інтервал – одинарний, абзацний відступ 1,25 см, усі поля – по 2 см; сторінки не нумеруються. У тексті слід використовувати символи за зразком: лапки типу «…», дефіс (-), тире (–), апостроф (’). Рисунки та фотографії – подаються в тексті у форматі JPG після першого посилання на них; нумерація арабськими цифрами і короткий підпис – під рисунком по центру (наприклад: Рис. 1. Назва); таблиці – подаються в тексті після першого посилання на них; нумерація арабськими цифрами над таблицею, вирівнювання по правому краю (наприклад: Таблиця 1) і заголовок – по центру з наступного рядка, шрифт – напівжирний; шрифт внутрішнього тексту таблиці 12 пт; формули та символи – з використанням редактора формул Microsoft Equation; ініціали при прізвищах в основному тексті – наприклад, І. Кондратюк; між ініціалом і прізвищем ставиться нерозривний пробіл (одночасне натискання клавіш Ctrl+Shift+пробіл); посилання на використані джерела – у квадратних дужках, де зазначається порядковий номер і через кому сторінка цитованого джерела [1, с. 12].

Послідовність розміщення матеріалів у тезах доповіді: у правому верхньому куті – прізвище та ініціали автора, якщо публікація у співавторстві студента і наукового керівника – спочатку вказуються науковий ступінь, вчене звання, прізвище та ініціали наукового керівника (шрифт – напівжирний); повна назва навчального закладу (шрифт – курсив); через один рядок, назва публікації симетрично до тексту (прописні літери, шрифт – напівжирний); через один рядок текст тез (шрифт звичайний, вирівнювання по ширині сторінки, з абзацу); список використаних джерел через пустий рядок «Список використаних джерел:» (шрифт напівжирний, вирівнювання по ширині сторінки, з абзацу); під назвою з наступного рядка наводиться нумерований перелік використаних джерел за абеткою з дотриманням правил оформлення за ДСТУ 8302:2015 (шрифт звичайний, вирівнювання по ширині сторінки, з абзацу).

Оргкомітет Конференції залишає за собою право відхиляти матеріали, що не відповідають вимогам або тематиці конференції. Тези доповідей додатково не редагуються, автор несе відповідальність за зміст та оформлення матеріалів.

За додатковою інформацією звертатись до оргкомітету конференції:

Електронна пошта конференції: conferentsiyafipo@gmail.com

Тел. відповідальної особи: 097-965-59-51 (Дубова Наталія Вячеславівна)