Новини

Семінар з практики

Відбувся семінар з питань особливостей організації практик в 2 семестрі 2023/2024 н.р. на денній і заочній формах навчання. В роботі семінару взяли участь декан факультету Станіслав ТКАЧУК, завідувачі випускових кафедр, керівник практик по факультету Тамара КРАВЧЕНКО, гаранти освітніх програм, групові керівники та методисти практик всіх освітніх програм, методист заочного відділу Алла ЛОНІНА, куратори груп.

Семінар вів декан факультету, який акцентував увагу на особливості проходження практик в 2 семестрі, а саме початок практик співпадає з початком навчання в 2 семестрі. Станіслав ТКАЧУК запропонував своє бачення роботи деканату та керівників практик в підготовчий період до початку практик.

В ході роботи семінару розглянули питання оформлення клопотань та разових договорів для студентів, які в силу умов воєнного стану та місця проживання будуть проходити практику за межами міста. З даного питання інформувала керівник практик по факультету Тамара КРАВЧЕНКО. Груповими керівниками піднімалось питання та обговорювалось в ході роботи семінару про форму проведення практик. В свою чергу гаранти освітніх програм Віталій БЕРБЕЦ, Юлія ГВОЗДЕЦЬКА, Олексій МЕЛЬНИК, Тамара КРАВЧЕНКО, Олег МАЛИШЕВСЬКИЙ, Андрій ТЕРЕЩУК ініціювали роботу по створенню робочих груп з метою перегляду завдань практики та звітної документації в залежності від умов практики.

Створені робочі групи на чолі з гарантами освітніх програм мають проаналізувати результати анкетування студентів щодо визначення рівня задоволеності сформованих компетентностей у період практик. https://tpf.udpu.edu.ua/opytuvannya-studentiv-po-rezultatam-prohodzhennya-praktyky/ Та на основі зробленого аналізу виробити методичні рекомендації формування компетентностей та завдань практик на наступний період.