Новини

Х Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи»

На факультеті інженерно-педагогічної освіти відбулася Х Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи». У роботі конференції взяли участь понад 100 осіб – науковців, викладачів, фахівців професійної та технологічної освіти, молодих вчених – з понад 15 закладів вищої та професійної освіти України. Одним із співорганізаторів конференції була Всеукраїнська асоціація наукових та практичних працівників технологічної освіти.

Доповіді учасників конференції були представлені за такими напрямами: тенденції професійної підготовки майбутніх фахівців професійної та технологічної освіти в умовах євроінтеграційних процесів; дистанційне та змішане навчання у професійній та технологічній освіті; підготовка вчителя до організації компетентнісного навчання у Новій українській школі; теорія і практика формування м’яких навичок (soft skills) у здобувачів професійної та технологічної освіти; практична підготовка майбутніх фахівців професійної та технологічної освіти.

Організатори конференції дякують всім учасникам та запрошують до подальшої співпраці!