Новини

Випускний екзамен з української мови

26 січня 2021 року на факультеті інженерно-педагогічної освіти відбувся випускний екзамен з української мови іноземних студентів 45 і 49 груп.
У складі екзаменаційної комісії були: голова комісії – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями Дубова Н.В., члени комісії – кандидат філологічних наук, професор кафедри практичного мовознавства Цимбал Н.А., кандидат філологічних наук, доцент кафедри практичного мовознавства Авраменко В.І., секретар комісії – викладач кафедри технологічної освіти Сусла Н.М.
Голова комісії оголосила процедуру проведення іспиту, після чого іноземні студенти витягнули білети і розпочали підготовку відповідей. Екзамен відбувався з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм.
Завдання екзамену складалися з теоретичної і практичної частин. Іноземним студентам необхідно було відповісти на теоретичне питання, зробити переклад тексту на українську мову і продекламувати вірші українських поетів.
Всі іноземні студенти добре справились із своїми завданнями і підтвердили гарні знання української мови. Бажаємо всім подальших успіхів у навчанні!

Залишити відповідь