Новини, Трудове навчання

Захист навчальної (педагогічної) практики 21мб групи

Відбувся захист навчальної (педагогічної) практики, яку проходили студенти 21 мб групи, що навчаються за освітньо-професійною програмою 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології).

Здобувачі освіти мали можливість з 27 листопада по 07 грудня поглибити вміння та навички, необхідні для здійснення навчально-виховної роботи у закладі освіти.

Здобувачі вищої освіти звітувалися про виконану ними роботу впродовж проходження практики, коротко проаналізувавши її завдання. Студенти ділилися позитивними враженнями щодо проведення гурткового заняття, зазначали про поради та рекомендації учителів. Однак, студенти наголосили і на труднощах, що стосувалися здійснення психолого-педагогічної характеристики на учня-гуртківця, оскільки не мали достатньої інформації щодо вікових особливостей учнів.

Декан факультету Станіслав Ткачук, заступник декана з практики Тамара Кравченко, гарант освітньо-професійної програми Валентина Харитонова. та керівник практики Прищепа С.М. подякували за виголошені звіти, змістовні відповіді та побажали здобувачам освіти і надалі успіхів на виробничій практиці.