Новини

Традиційна зустріч з гарантом

Першокурсники ОС «магістр» ОП «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)» обрали дуже престижний, але водночас і дуже відповідальний пеагогічний фах. Саме на таких професіоналів ляже тягар і відповідальність за майбутнє нашої країни – молоде підростаюче покоління.

Гарант ОП професор Олег Малишевський наголосив, що кування знань проходить за затвердженою освітньою програмою. На сьогодні програма є відображенням усього комплексу знань, якими повинен володіти сучасний молодий фахівець педагогічного напряму спеціальності 015.39 «Професійна освіта (Цифрові технології)».

Протягом всього періоду навчання студенти будуть здобувати знання, а професорсько-викладацький склад зробить усе можливе для покращення їх якісної підготовки.

Гарант ОП наголосив, що Згідно Закону України «Про вищу освіту», учасникам сучасного освітнього процесу дається доволі багато векторів свободи у здійсненні своєї мрії отримати гідні знання.

Була звернена увага на те, що з досвіду Європейських принципів вдосконалення навчання у вищій освіті, одним з головних критеріїв отримання вищої освіти є доброчесність та студентоцентрованість. Яким є місце студента, як головної постаті в навчальному процесі, що здобувачі вищої освіти можуть брати участь у складанні ОП, надавати пропозиції, а головне, обирати самостійно свою навчальну траєкторію і що дисципліни вільного вибору лежать у площині зацікавленості саме студента.