Новини

Підсумкова конференція за результатами проходження виробничої (педагогічної) практики з інформатики у 22, 23 та 33а групах заочної форми навчання

Здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з умовами і способами організації освітнього процесу закладів освіти, робочою документацією, методичним забезпеченням вчителів інформатики, відвідати та проаналізувати уроки досвідчених вчителів інформатики та перейняти кращий досвід.

Готуючись до залікових занять та інших форм роботи з учнями, студенти удосконалювали навички роботи з методичною літературою, наочними посібниками, зібраннями методичних розробок кращих вчителів  інформатики України у соціальних мережах, репозитаріях та на власних сайтах вчителів, вчилися аналізувати отриману інформацію, адаптувати її згідно навчальних програм.

Звітуючи про пророблену роботу, свої успіхи, здобувачі освіти мали змогу продемонструвати свої напрацювання та поділитися ними з іншими студентами.

Дякуємо адміністраціям і педагогічним працівникам навчальних закладів освіти за надані можливості проходження практики здобувачами освіти, співпрацю та розуміння.

Сподіваємося, що здобуті знання і вміння будуть корисними у подальшій роботі.