Новини

Робочий візит в ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей»

Доценти кафедри професійної освіти та технологій за профілями здійснили робочий візит в ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей».

Одним з основних завдань сучасної освітньої політики при організації навчально-виховного процесу є збереження здоров’я та формування здорового способу життя у підростаючого покоління. При цьому важливе значення має організація харчування учнівської молоді у навчальних закладах.

Саме з метою популяризації культури здорового харчування та висвітлення шляхів реформування системи харчування у навчальних закладах доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями Ірина ФІЛІМОНОВА провела лекцію зі здобувачами освіти ІІІ курсу.

Доцент кафедри Олексій МЕЛЬНИК провів інформаційну лекцію «Технології блокчейну в умовах розвитку ІТ-галузі» для здобувачів спеціальності «оператор комп’ютерного набору», під час якої провів порівняльний аналіз між технологіями блокчейну як основи функціонування первинної криптовалюти та біткоіном, розкрив переваги й можливості використання технології блокчейн у безготівкових інтернет-розрахунках, висвітлив проблеми інформаційної безпеки.

Залишити відповідь