Новини

Захист технологічної практики

В особливий період для нашої країни студенти ОС «магістр» та викладачі університету знайшли можливість проходження виробничої (технологічної) практики зі спеціальності 015.39 «Професійна освіта. Цифрові технології». Практика тривала 6 тижнів з 20 березня по 28 квітня 2023 року.

Базами практики були підприємства та організації різних форм власності.

Впродовж практики студенти виконували різні завдання відповідно до програми практики: тестування програмного забезпечення для виявлення загроз мережі; ремонт комп’ютерної техніки; пайка материнських плат; налагодження програмного забезпечення тощо.

Відповідно до Положення «Про організацію практик в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини» та без пекової ситуації в Україні захист практики відбувся 12 травня 2023 року.

В процесі звітної конференції практиканти ділилися враженнями про свої досягнення та невдачі. Під час захисту кожен зі студентів мав змогу продемонструвати свої компетентності та ерудованість з різних питань, проявили свої творчі здібності. В ході онлайн зустрічі студентами зазначено, що виробнича практика стала важливим етапом у професійному самовизначенні.