- Про факультет
- Безпека життєдіяльності
- Новини
- Керівництво
- Структура
- Вчена рада факультету
- Курси підвищення кваліфікації
- Випускники
- Контакти
- Скринька довіри
Попередній захист магістерських робіт
6-8 листопада на засіданні кафедри професійної освіти та технологій за профілями відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів 2 курсу освітніх програм «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)» та «Професійна освіта (Харчові технології)». Попередній захист пройшов в змішаному режимі за участі професорсько-викладацького складу кафедри та студентів денної і заочної форм навчання.
Із першим етапом захисту випускної кваліфікаційної роботи студентів привітав завідувач кафедри доцент Олексій Мельник. Гаранти освітніх програм професор Олег Малишевський та доцент Тамара Кравченко ознайомили присутніх із протоколом попереднього захисту.
Студенти представили доповіді, у якій висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обґрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи.
Відзначимо широкий спектр наукових проблем, які були представлені на попередньому захисті: формування позитивної мотивації учнів закладів професійно-технічної освіти до навчальної діяльності у процесі професійної підготовки; методика використання систем e-Learning у фаховій підготовці учнів закладів професійно-технічної освіти; педагогічні умови контролю знань молодших бакалаврів з професійної освіти на основі використання інформаційно-освітнього середовища; методичні засади формування іншомовної компетентності в учнів професійної (професійно-технічної) освіти у процесі інтегрованого навчання; методика формування фахової компетентності майбутніх технологів харчових виробництв у процесі вивчення професійно-орієнтованих дисциплін; дидактичні умови професійної підготовки фахівців харчової галузі до творчої професійної діяльності; методика формування дослідницьких умінь здобувачів закладів професійної освіти при вивченні спецдисциплін харчових виробництв тощо.
У процесі захисту наукової роботи студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх, виявили щиру зацікавленість проблемою дослідження.
Вітаємо магістрантів з успішним проходженням першого етапу захисту випускної кваліфікаційної роботи, бажаємо успіху під час майбутньої випускової атестації!